NL

Merode Hockey GrimbergenOp 8, 9 en 10 december is het opnieuw kerstmarkt in Grimbergen en traditiegetrouw is Merode ook weer van de partij. Je vindt onze gezellige chalet op onze gebruikelijke plaats op de Lagesteenweg.
 
Het programma van de kerstmarkt ziet er dit jaar als volgt uit: 
 
Vrijdag 8 december van 18u tot 23u - De kerstmarkt opent al op vrijdag vanaf 18 u. met vurige acts en warme optredens van eigen bodem. Voor de eerste bezoekers van de kerstmarkt, voorziet de gemeente een leuke attentie. 

Zaterdag 9 december van 14u tot 23u  - Verschillende kerstanimaties zorgen voor vertier in de namiddag. In de tuin van de dienst Vrije Tijd (hoek Pastoor Woutersstraat-Prinsenstraat) staat naar goede traditie het huis van de kerstman opgesteld. En dit keer is mevrouw de kerstman thuis! Kom zeker langs voor een leuke foto met het duo uit Lapland. Kinderen mogen een tekening achterlaten in de brievenbus. ’s Avonds trakteert coverband Bump ons op een onvergetelijke zangavond. 

Zondag 10 december van 14u tot 20u - Afsluiter om 19 u. met de sterrenworp, het gemeentelijke alternatief voor het vuurwerk. Vanop drie locaties op de kerstmarkt worden sterren in het publiek gegooid. Van die 2.500 houten sterretjes hebben 25 stuks een gravering. Dat zijn onze winnende sterren, die in sporthal Prinsenbos meteen kunnen ingeruild worden voor een waardebon. De waardebon is inzetbaar bij de lokale handelaars.

Het Merode event team is alvast op zoek naar helpende handen. Geïnteresseerde leden/ouders/sympathisanten mogen mailen naar sticky.members@hcmerode.be met voorkeur van dag en uren. Alvast hartelijk bedankt!

Ouder dan 25? Mama, papa, supporter van een speler en wil je zelf eens ondervinden wat het is om op een hockeyveld te staan? Heel de maand september kan je gratis komen uittesten of hockey iets voor jou is. De training gaat wekelijks door op donderdag van 20u tot 21u30. Inschrijven via Twizzit: https://app.twizzit.com/v2/feed/activity/21463397  

Zoek je een teamsport waar sportiviteit op de eerste plek komt? Een leuke sport voor meisjes en jongens? En waar ook mama's en papa's kunnen sporten? Bij Merode Hockey Grimbergen speel je van 4 tot 104 of zolang je kan!

Eens proberen? Kom naar één van onze gratis proeftrainingen:

zondag 3 september - 14u00 - gratis proeftraining voor alle leeftijden

Je krijgt 1 uur hockeyinitiatie en kan aansluitend vragen stellen over lidmaatschap. Inschrijven is verplicht en doe je hier.

zondag 10 september - 14u00 - United Girl Power proeftraining for girls only!

Op zondag 10 september is het meisjes aan de macht op Merode!
 
Omdat we weten dat het voor een jong meisje soms beangstigend kan zijn om te beginnen met een sport, en dat nieuwe mensen ontmoeten in een onbekende omgeving niet altijd gemakkelijk is, nodigen we alle meisjes uit om samen met hun BFF hockey te ontdekken!
 
Speel jij in onze club en wil je je BFF graag uitnodigen om samen een balletje te slaan?
Ken je onze club nog niet maar wil jij als meisje graag hockey komen proberen?
Schrijf je dan hier in! (Inschrijven is verplicht)
 
De hockeyinitiatie is gratis, toegankelijk voor alle meisjes van 6 tem 11 jaar en zal een 2tal uur duren. Daarnaast krijg je ook een leuk T-shirt én gadget mee naar huis.

Vanaf dit najaar testen we een nieuw dutysysteem uit. Een ploeg zal niet meer het volledige weekend instaan om de cafetaria en field management in te vullen. We koppelen de vrijdagen en zaterdagen van elkaar los.

We hopen dat er op deze manier meer ouders en/of spelers gemotiveerd kunnen worden om ook eens mee te helpen en zo hun steentje bij te dragen aan onze toffe club. 

Op vrijdagen is er duty

  • voor alle teams volgens schema
  • vanaf 17u00 tot 22u30
  • daarna nemen de dames of heren het over

 

Op zaterdagen is er duty

  • in de ochtend voor de U7 tem de U12 volgens schema naar gelang thuismatchen
  • in de namiddag door de respectievelijke U14 tem U16 ploegen die op dat moment match hebben
  • Ook U19 en ouder neemt de duty tijdens hun wedstrijduur voor hun rekening

 

Meer details en het schema voor de vrijdagavonden kan je hier alvast terugvinden. Het schema voor de zaterdagen kunnen we posten zodra het wedstrijdschema bekend is.

Merode zoekt ervaren trainers/coaches voor verschillende teams en een assistent TD voor het komende seizoen. Interesse? Mail sportief@hcmerode.be.

Merode is looking for experienced trainers/coaches for several teams & an assistent TD for next season. Interested? Contact sportief@hcmerode.be.

Onze sponsors
Kalender
  April 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Foto's
Trooper