Onze residentiële wijk Park Lane krijgt elke dag meer vorm.

Tour & Taxis biedt elke dag een ander zicht. Het is een wijk in volle expansie waar residentiële gebouwen oprijzen, bedrijven zich komen vestigen en bezoekers hun hart komen ophalen. Trendbureaus tippen deze wijk als één van hipste buurten van Brussel.

NOG TE KOOP OP PARK LANE I:

Prachtige 3 slaapkamer woningen direct aan het park! Vanaf 550.000 €

Twee adembenemende Penthouses met sky line zichten op de stad.

Binnenkort starten we met fase twee op Park Lane. Elf nieuwe design-gebouwen zullen plaats bieden aan 346 appartementen van studio tot luxe penthouse. Nu al info verkrijgen kan via:

www.parklane.brussels of direct via Sonja De Greef op sales@nextensa.eu

UITZONDERLIJK AANBOD

Nextensa verkoopt een aantal geconventioneerde studio’s vanaf 129.000 € in het gebouw Franklin op Tour&Taxis. Een uitzonderlijk aanbod onder de marktwaarde voor jonge starters! Alle info op FRANKLIN of contacteer Sonja De Greef via sales@nextensa.eu

Foodies, stay tuned!

Kwam u reeds genieten van onze nieuwe Food Market?  Je kan er kiezen tussen verschillende gerechtjes van 10 concept-keukens van sterrenchefs en dit onder de mooie overdekte terrassen van Gare Maritime. De Victoria Bar staat in voor de nodige dranken en gezelligheid aan de toog. Tijdens het weekend speelt er vaak een bandje en zit de Food Market heerlijk vol.

Volg Food Market op Instagram: Gare Maritime - Food Market (@garemaritime_foodmarket) • Instagram photos and videos

Meeting room nodig of event organiseren?

Maison de la Poste biedt vergader- en eventruimtes aan voor 8 tot 400 personen. Elke ruimte straalt een exclusief karakter en flair uit. Snel zijn is de boodschap want het huis is erg populair.

Kalender Tour & Taxis

Raadpleeg de uitgebreide activiteitenkalender van Tour & Taxi’s via deze link:

Agenda - Tour & Taxis (tour-taxis.com)