Family day, wat is dat?
 
Een dag vol amusement voor iedereen met een hart voor hockey en Merode. Hoe leuk was het vorg jaar (check de video hierboven)?!
 
Het principe van de family day is heel eenvoudig: hockeyplezier voor jong en ouder doorheen heel de dag. We spelen een tornooi met gemixte ploegen van meer ervaren, beginnende maar ook nog onervaren hockeyers van alle leeftijden. Wil jij dus eens samen met je mama of papa, broer, zus, beste vriend, vriendin, neef, nonkel, buurman, buurvrouw of zelfs opa of oma een onverslaanbaar hockeyteam vormen? Dan is dit het moment!
 
Tijdens de family day staat plezier op de eerste plaats en valt iedereen in de prijzen. Deelnemen en je amuseren is belangrijker dan winnen....
 
...alhoewel, tijdens deze family day gaat alles maal 2: dus niet 1 maar 2 competities want we gaan ook van 1 veld naar 2!
Naast familiale matchkes, tijdens dewelke de nadruk vooral ligt op fun met de framily, organiseren we dit jaar ook een competitie voor die spelers die hun grenzen willen verleggen en de harde competitie willen aangaan. 
 
Iedere deelnemer betaalt 20 € en in dit bedrag zit inbegrepen: minimum 4 wedstrijden, een lunch & drank. Iedereen dient op voorhand in te schrijven. 
 
Safety first: op het veld verwachten we dat alle spelers een bit en scheenbeschermers dragen. Daarnaast is het meer dan toegestaan om je samen met je ploeg te verkleden zodat jullie extra in het oog springen.
 
Naast de wedstrijden valt er doorheen de dag ook rond ons veld heel wat te beleven en huldigen we tijdens de family day ons 2de veld officieel in. 
 
Aan het einde van de dag organiseren we een BBQ om samen onze overwinningen te vieren en de dag in schoonheid af te sluiten.
 
Geen ambitie om mee te spelen maar wel om een handje te komen helpen? Mail sticky.members@hcmerode.be.